Hlavní obsah

Christina Aguilera se údajně zasnoubila

Novinky, Korzo
NEW YORK

Proslýchá se, že se Christina Aguilera už pár dní těší ze zásnubního prstýnku, který jí daroval přítel Jordan Bratman. Ačkoli se sama popová zpěvačka o žádných zásnubách s nikým zatím nebavila, svědci potvrzují, že Jordana potkali v několika vyhlášených klenotnictvích.

Foto: Jiří Smutný

Z pozvánky

Článek

"Pídil se po zásnubních prstenech s různými kameny," sdělil deníku New York Post nejmenovaný svědek. Podle něj je nasnadě, že prstýnek s diamantem je určený právě nedočkavé Christině, která se nechala slyšet, že by se manželství s Jordanem nebála.

Zpěvačka mnoha tváří a barev vlasů je se svým nynějším partnerem spokojená a celé dva roky své nadšení z lásky netají. Seznámila se s ním ve své manažerské společnosti Azoffmusic Management, pro niž Jordan pracoval.

Jordanovi může důvěřovat

"On je jediný muž, kterému můžu důvěřovat natolik, že mě přinutil začít přemýšlet o manželství ve zcela jiném světle," prohlásila Christina, a tak o zasnoubení již nikdo nepochybuje.

Před Jordanem chodila zpěvačka s tanečníkem Jorgem Santou, jemuž věnovala song Infatuation. Pro snoubence Jordana zatím žádnou píseň nemá.

Možný smír mezi věčnými rivalkami

Pokud se vdá, bude se muset Aguilera smířit s narážkami, které ji obviňují, že v mnohém napodobuje svou kolegyni, zpěvačku Britney Spearsovou, která se provdala už loni. Christina prý kopíruje jak její styl, tak soukromý život. Ačkoliv se obě znají od dětství, panuje mezi nimi konkurenční boj. Ten chce ale nyní Spearsová zmírnit. Kvůli tomu také vydala prohlášení, v němž píše, že by ráda obnovila přátelství, které kdysi mezi oběma dívkami bylo.

Christina a Britney spolu kdysi vystupovaly ve stejném televizním pořadu určeném dětem. Jakmile však v devadesátých letech jejich kariéry odstartovaly, jejich přátelství vzalo za své. Aguilera, která popularity dosáhla později, začala Spearsovou kritizovat, nejvíce si smlsla na jejím bujarém soukromém životě, který byl loni poznamenán dvěma svatbami. Britney se na oplátku v tisku nechala slyšet, že Christina není sama sebou a jen se po druhých opičí.

Reklama

Související témata:

Související články

Christina Aguilera šetří na spropitném

Americká zpěvačka Christina Aguilera sice vydělává milióny dolarů, pro příslovečný desetník by si však nechala vrtat koleno. Na vlastní kůži...

Výběr článků

Načítám