Hlavní obsah

Chlapík na ulici sundal prchajícího zloděje ragby stylem

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Smolný den měl zloděj, který v centru Manchesteru okradl ženu. Když ji obral o 170 liber (skoro pět tisíc korun), dal se na útěk ulicí. Jenže mu do cesty vstoupil náhodný chodec a doslova ho sundal jako při ragby. Lidé kolem pak zloděje pomohli držet na zemi, než dorazila policie, píše britský server Mirror.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Zloděj ukradl ženě peníze ve chvíli, kdy si je vybírala u bankomatu. Pak se s čerstvým lupem vydal na útěk. Podle jednoho svědka události se za ním hnali lidé a křičeli, aby zastavil. Do cesty se mu poté postavil onen muž, který mu v dalším útěku zabránil. „Doslova ho uzemnil. Někteří kolemjdoucí se začali rozčilovat a požadovali, ať ho pustí, a říkali cosi o lidských právech. Ale mám dojem, že vůbec nevěděli, o co v tu chvíli jde,“ připustil svědek.

„Zloděj se bránil, ale v konkurenci ostatních lidí, kteří ho drželi, neměl šanci. Bylo to jako nějaká scéna ze sedmdesátkového krimi seriálu,“ dodal.

Na místo později dorazila policie, která posléze potvrdila, že zadržela muže podezřelého z krádeže. Druhý byl zadržen kvůli výslechu. „Okolnosti celého incidentu vyšetřujeme a kdokoli, kdo má nějaké informace, nechť je předá policii.“ Celou situaci se náhodnému kolemjdoucímu podařilo fotograficky zdokumentovat.

Reklama

Výběr článků

Načítám