Hlavní obsah

Chlapec umí otočit hlavu téměř o 180 stupňů. Není to příjemný pohled

Říká se, že děti jsou o něco flexibilnější než dospělí. To, co je k vidění na krátkém videu, které se na internetu objevilo v pátek, nemusí být každému úplně po chuti. Chlapec na něm otáčí hlavu téměř do souběžné úrovně se zády. O videu informoval web britského deníku Daily Mail. Kde bylo video pořízeno, není jasné.

Chlapec umí otočit hlavu téměř o 180 stupňů. Není to příjemný pohled

 
Článek

Chlapci oblečenému do basketbalového dresu drží hlavu muž, který je podle popisu videa jeho otcem. Zatímco se tělo otočí o 180 stupňů, hlava zůstává téměř na místě.

Po provedení hrozivě vypadajícího pohybu se chlapec ještě usměje na znamení toho, že je vše v pořádku. Proces je na videu zaznamenán dvakrát, jednou v rychlém provedení a jednou v pomalém. Podle příspěvků je však sledování záběrů pro mnoho lidí nepříjemné. Flexibilita chlapcova těla je skutečně velmi nepřirozená.

„To, že můžeš, neznamená, že bys měl. Užij si krunýř kolem krku, až ti bude 20 let,” vzkazoval chlapci jeden z diskutujících, zatímco jiný dodal, že věří, že se na schopnosti malého chlapce nebude snažit jeho rodina vydělávat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám