Hlavní obsah

Chlapec ovládl živý vstup neskutečnými pózami

– Las Vegas
Novinky, zkr

Během víkendu se zrodila nová mediální hvězda. Patnáctiletý Američan Brendan Jordan totiž v živém vysílání zcela zastínil reportéry i okolo stojící diváky. Svými neuvěřitelnými pózami na sebe upoutal veškerou pozornost, napsal server Newsday.

BEZ KOMENTÁŘE: Chlapec pózoval před kamerou jako modelka

 
Článek

Filiálka televizní stanice CBS vyslala v sobotu do terénu dvojici reportérů, kteří živě vysílali od nového nákupního centra v Las Vegas. Za jejich zády se shlukl dav lidí, mezi nimi i Jordan. Ten se v okamžiku, kdy na něj namířila kamera, začal stylizovat do póz typických spíše pro modelky při focení.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

„To dítě se evidentně snažilo ukrást mou pozornost. A povedlo se mu to,“ komentovala po zhlédnutí záběrů reportérka Patranya Bhoolsuwanová.

Jordan prý rozhodně neměl v úmyslu proslavit se, citoval jeho slova server Today. „Představoval jsem si, že jsem Lady Gaga a že mě nikdo nemůže zničit,“ vysvětlil své chování. Díky jeho kreacím tak živý vstup dostal zcela jiný rozměr.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám