Hlavní obsah

Charlize Theronová je připravená na vdavky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herečka Charlize Theronová, která letos získala filmového Oscara za hlavní roli ve snímku Monster, je prý plně připravena předstoupit před oltář a říct sladké "ano" svému snoubenci Stuartu Townsendovi. Informoval o tom internetový server Webindia.

Foto: Tereza Vodičková

DEPO2015

Článek

Osmadvacetiletá herečka a její přítel (31) se seznámili v roce 2002 při natáčení filmu Trapped. Od té doby jsou stále spolu a jejich vztah vypadá nadějně především proto, že jej neprovází milostné zálety ani jednoho z nich.

Podrobnosti tají

Zdroj z blízkého hereččina okolí prozradil, že by se svatba mohla konat již letos v červnu. Měla by to být romantická ceremonie v honosném stylu.

"Místo svatby je tajné stejně jako datum," uvedl stejný zdroj, "ale definitivně se odehraje ještě letos," ujistil. "Jsou šťastni, na všem se spolu podílejí," popsal jejich vztah zmiňovaný zdroj.

Zamilovaný pár se společně setká na filmovém plátně v následujících měsících. Zazáří po boku španělské krasavice Penélope Cruzové ve snímku Head in the Clouds.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám