Hlavní obsah

Česká Miss Válková boduje jako zpěvačka, nazpívala hit k filmu

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Česká Miss Jitka Válková si plní sen. Zahájila svoji profesionální pěveckou kariéru. Společně s Pepou Vágnerem nazpívala ústřední píseň k připravované filmové komedii Hudbu složil, slova napsal a chystá sólovou desku.

Článek

Úřadující Česká Miss Jitka Válková to zkoušela jako zpěvačka už před účastí v České Miss. Dostala se až do čtyřicítky nejlepších v SuperStar a měla svoji rockovou kapelu. Až nyní ale přišla první vážná pěvecká nabídka a Jitka nazpívala společně se synem skladatele a producenta Vágnera Pepou ústřední píseń k romantické filmové komedii Hudbu složil, slova napsal.

Hit se v originále jmenuje Way Back Into Love. Český text napsal Pavel Vrba. Singl vyjde v polovině června.

Producentem je skladatel Karel Vágner. „Všiml jsem si v tisku, že Jitka Válková byla na hodině zpěvu u profesora Eduarda Klezly. Zavolal jsem mu a zeptal se ho, zda na to má. A on mi odpověděl - má a velmi,“ řekl Karel Vágner.

„Jitka má velice nadaný, zdravý hlas, příjemně mě překvapila. Ve studiu byla velice jistá, takřka nic neopakovala. Byla perfektně připravena,“ dodal.

Vágner chce s Jitkou dál spolupracovat a připravuje projekt jejího alba. Spolupráci ve studiu si pochvaluje také Česká Miss: „Musím říci, že jsem z nahrávání nadšena. Pana Vágnera si nesmírně vážím a děkuji mu za tuto šanci. Myslím, že song bude mít u lidí úspěch," dodala Válková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám