Hlavní obsah

Češi jsou osmí nejkrásnější na světě, zvítězili Brazilci

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podle nejnovější ankety jsou nejhezčí lidé v Brazílii, Švédsku a Indii. Lidé z České republiky skončili na velmi solidní osmé příčce. Anketu uspořádal server skyscanner.net.

Foto: Profimedia.cz

Brazilská topmodelka Alessandra Ambrosio se svým brazilským přítelem jsou ukázkou pohledných lidí žijících v zemi samby.

Článek

Šedesáté výročí od založení soutěže Miss World se slaví právě tento rok a u této příležitosti udělal mezinárodní server anketu, dávající si za cíl zjistit, kde žijí ti nejpohlednější zástupci lidského plémě.

První příčku obsadila jednoznačně Brazílie se 12 procenty hlasů, následována Švédskem, které obdrželo deset procent. Třetí pak skončila Indie s osmi procenty hlasů.

Kde žijí nejkrásnější lidé
1.Brazílie
2.Švédsko
3.Indie
4.Polsko
5.Velká Británie
6.Venezuela
7.Rusko
8.Česká republika
9.Spojené státy americké
10.Holandsko

Ačkoli má Velká Británie podle listu International Business Times nejvíce titulů Miss World, země se umístila až na páté příčce. Avšak mnoho diskutujících se podivuje, že vůbec Velká Británie skončila tak vysoko. Připomínali přísloví, že Britové se stali námořní velmocí kvůli (ne)kvalitě tamější kuchyně a zejména "kráse" jejich žen.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám