Hlavní obsah

Céline Dionová zuřila, zradila ji technika

Novinky, Korzo
LOS ANGELES

Kanadská diva Céline Dionová pravděpodobně nikdy nezapomene na letošní předávání hudebních cen Grammy. Přímo uprostřed jejího vystoupení totiž zkolabovalo ozvučení a zpěvačka se na chvíli ocitla v naprosto ztichlé aréně. Malý nedostatek nepřešla s mávnutím rukou, ale pořádně se rozčílila.

Článek

"Šlo o technickou závadu, která byla okamžitě odstraněna. Diváci neslyšeli Celinin zpěv a hudbu jen velmi krátkou dobu," řekli pořadatelé hudební show.  

Nechali ji zpívat bez hudby

Dionová, která se před pár dny vyčerpáním zhroutila při svém koncertu v Las Vegas, se ale naštvala a z technické chyby hodlá vyvodit pádné důsledky.

"Kdo by nezuřil, kdyby mu při vystoupení vypnuli hudbu a nechali ho zpívat do prázdna před stovkami diváků. Něco takového by snad vyvedlo z míry i toho největšího kliďase," zuřila po vystoupení kanadská zpěvačka.  

Neřízená střela

Křehká nterpretka hitu My Heart Will Go On se ve svém vzteku nezastavila před nikým a před ničím. Po odchodu ze scény prý bila pěstmi do zdi a házela vším, co na cestě potkala.  

"Byla jako neřízená balistická střela. Křičela a na všechny kolem sebe chrlila francouzsky nadávky. Děsivý zážitek," vypověděl svědek zpěvaččina výstupu.

Reklama

Související články

Céline Dionová chce sledovat trendy

Céline Dionová představuje výjimečný fenomén. V době, která staví na stále dokonalejší technice, ukázala, že základem zůstává hlas a silná, klenutá melodie,...

Céline Dionová má vlastní hvězdu

Po zpěvačce Britney Spearsové, která obdržela památné místo na pověstném hollywoodském chodníku slávy loni v listopadu, se dočkala i Céline Dionová. Kanadská...

Výběr článků

Načítám