Hlavní obsah

Céline Dionová zuřila, zradila ji technika

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Kanadská diva Céline Dionová pravděpodobně nikdy nezapomene na letošní předávání hudebních cen Grammy. Přímo uprostřed jejího vystoupení totiž zkolabovalo ozvučení a zpěvačka se na chvíli ocitla v naprosto ztichlé aréně. Malý nedostatek nepřešla s mávnutím rukou, ale pořádně se rozčílila.

Článek

"Šlo o technickou závadu, která byla okamžitě odstraněna. Diváci neslyšeli Celinin zpěv a hudbu jen velmi krátkou dobu," řekli pořadatelé hudební show.  

Nechali ji zpívat bez hudby

Dionová, která se před pár dny vyčerpáním zhroutila při svém koncertu v Las Vegas, se ale naštvala a z technické chyby hodlá vyvodit pádné důsledky.

"Kdo by nezuřil, kdyby mu při vystoupení vypnuli hudbu a nechali ho zpívat do prázdna před stovkami diváků. Něco takového by snad vyvedlo z míry i toho největšího kliďase," zuřila po vystoupení kanadská zpěvačka.  

Neřízená střela

Křehká nterpretka hitu My Heart Will Go On se ve svém vzteku nezastavila před nikým a před ničím. Po odchodu ze scény prý bila pěstmi do zdi a házela vším, co na cestě potkala.  

"Byla jako neřízená balistická střela. Křičela a na všechny kolem sebe chrlila francouzsky nadávky. Děsivý zážitek," vypověděl svědek zpěvaččina výstupu.

Reklama

Související články

Céline Dionová chce sledovat trendy

Céline Dionová představuje výjimečný fenomén. V době, která staví na stále dokonalejší technice, ukázala, že základem zůstává hlas a silná, klenutá melodie,...

Céline Dionová má vlastní hvězdu

Po zpěvačce Britney Spearsové, která obdržela památné místo na pověstném hollywoodském chodníku slávy loni v listopadu, se dočkala i Céline Dionová. Kanadská...

Výběr článků

Načítám