Hlavní obsah

Catherine Zeta-Jonesová přijede na Oscary v 9. měsíci

Novinky, Ananova

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

USA

Pro herečku Catherine Zeta-Jonesovou se na ceremoniál předávání filmových cen Oscar připravují nadstandardní služby. V průběhu celého večera bude před kinem, kde ceremoniál probíhá, čekat záchranka. Existuje totiž reálné riziko, že americká kino-star v průběhu předávání porodí přímo v sále.

Foto: Jiří Horák videovize.info

Členové a příznivci občanského sdružení Obchvat Náchoda v průběhu nedávné valné hromady pozorně naslouchají informaci starosty o slíbených miliónech.

Článek

Nebylo by se čemu divit, zjitřené emoce a zralé těhotenství snadno vyvolají předčasný porod. Catherine Zeta-Jonesová se chystá na mateřství už podruhé. V současné době je manželka populárního herce Michaela Douglase už v devátém měsíci těhotenství a podle odhadu lékařů by měl porod nastat přesně týden po slavnostním předávání Oscarů.

Organizátoři se proto raději rozhodli přijmout preventivní opatření pro případ, že by se herečka přespříliš rozjitřila a přivodila si předčasný porod. Důvod k nervozitě má hollywoodská hvězda opodstatněný - je nominována v kategorii nejlepší herečka za roli ve filmové verzi známého muzikálu Chicago.

V obklíčení zdravotníků

Podle zpráv britského periodika The Sun, bude sanitka pro Zetu- Jonesovou parkovat přímo před vchodem do kina "Kodak" v Los Angeles, ve kterém se ceremoniál už tradičně odehrává. Kromě toho hvězdný pár posadí co nejblíže ke vchodu a hned vedle nich budou sedět zdravotní sestry a lékař, kteří  budou v průběhu večera sledovat stav těhotné herečky.

V případě, že Catherine Zeta-Jonesová začne najednou rodit, bude okamžitě odvezena do prestižní kliniky Cedars Sinai. V té samé klinice totiž herečka přivedla v létě 2000 na svět svého prvního syna Dylana.

Reklama

Související témata:

Související články

Zeta Jonesová a Douglas u soudu

Catherine Zeta-Jonesová (33) vypovídala v pondělí u londýnského Nejvyššího soudu v kauze ´zcizení´ svatebních fotografií časopisem Hello! K tomu mělo dojít...

Výběr článků

Načítám