Hlavní obsah

Carmen Electra nabádá k uchování panenství

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOLLYWOOD

Herečka Carmen Electra považuje za největší skvost na světě panenství. Mladým dívkám proto radí, aby nepodléhaly módním tlakům a chránily si své panenství, jak nejdéle to půjde.

Foto: Robert Rohál

Jedna z fotografií kolekce Návraty černovlásky Roberta Rohála.

Článek

"Člověk jen musí odolat přesvědčování svých vrstevníků a nepodlehnout, když se mu snaží namluvit, že není in, když ještě s nikým nespal. Je to naprostá hloupost. Sex nemá s dospělostí nic společného," prohlásila Carmen.

Dvaatřicetiletá herečka, která nedávno vydala společně se svým manželem, hudebníkem Davem Navarrem, knižního průvodce pro milence, na svůj první sexuální zážitek vzpomíná s nechutí.

"Kdybych tušila, že to bude tak strašné, počkala bych si na sex ještě mnohem, mnohem déle," podotkla rodačka z amerického Ohia.

Na sex měla počkat

"Bylo mi šestnáct a stalo se to v Cincinnati na zadním sedadle v autě, jak je ve Spojených státech tradicí. Nebylo to rozhodně nic okouzlujícího. Před tím jsem samozřejmě nemohla tušit, že to bude taková hrůza. Ušetřila bych si ale rozhodně spoustu špatných myšlenek, kdybych si na sex ještě počkala," svěřila se herečka, která své vlastní sexuální zkušenosti hodlá předat dnešním teenagerům.

"Musíme jim neustále opakovat, že jen sex z nich dospělé rozhodně neudělá. Když se holka vyspí s klukem, ráno to na ní stejně nikdo nijak nepozná. Tedy s tím rozdílem, že ztratí to nejcennější, svoje panenství," konstatovala herečka, podle které by si měla každá holka střežit své panenství jako oko v hlavě.  

"Nic se nestane, když o své panenství přijdete až po dvacítce," uzavřela Electra.

Reklama

Související články

Carmen Electra hraje na bubny nahá

Mnohé hollywoodské krásky rády v domácím prostředí odkládají své oblečení a navíc se tím ještě chlubí na veřejnosti. Nejedna herečka či zpěvačka se po zahradě...

Carmen Electra má chuť na sex ve třech

Herečka Carmen Electra, která proslula rolí v seriálu Pobřežní hlídka, prozradila, kdo ji v erotických snech navštěvuje nejčastěji. Údajně ji vzrušují kolegové...

Carmen Electra má indiánskou krev

Dvaatřicetiletá Carmen Electra má podivuhodnou pleť. Poněkud exotické zabarvení jí dodává dědictví po předcích - Indiánech z kmene Čerokí, ale i po Irech...

Výběr článků

Načítám