Hlavní obsah

Cameron Diazová chce do konce roku dítě

Novinky, Korzo
HOLLYWOOD

Americká filmová hvězda Cameron Diazová položila svému příteli Justinu Timberlakeovi nůž na krk. Herečka pravděpodobně zaslechla tikot biologických hodin a pocítila, že letošní rok je nejvhodnější k početí dítěte. Pokud tedy s Justinem všechno stihnou, mohl by se jejich potomek narodit ještě letos.

Foto: Alforno

Interier restaurace Alforno

Článek

"Byla by to nádhera. Mám takový podivný pocit uvnitř, že je rok 2004 ten pravý," nechala se slyšet Diazová.

Herečka podle přátel totiž touží po dítěti již delší dobu, dosud se však mateřství minulo s přednějšími pracovními povinnostmi.

Dítě jako svatební dar

"Vždy jí do toho něco vlezlo. Když měla čas ona, Justin byl na turné nebo musel pracovat na novém albu. A když měl volno Justin, musela zase natáčet Cameron. Letošek by mohl být klidnější a ona toho určitě využije. O dítěti sní dlouhé měsíce," prozradila blízká přítelkyně Diazové, která také odhaduje, že se letos Cameron za Justina provdá.

"Bylo by hezké, kdyby si dali dítě jako svatební dar. Čas od času to mezi nimi sice bouří, ale neznám nikoho, kdo by se k sobě hodil lépe než oni dva," dodala přítelkyně.  

S Cameron bude k nevydržení

Hvězda filmů Maska a Svatba mého nejlepšího přítele sice dítě chce, ale nehodlá nic plánovat.

"Až to přijde, tak to přijde. Už jsem ale Justinovi naznačila, že pokud to nestihne do jara, nebude se mnou k vydržení," řekla s úsměvem Cameron Diazová.

Reklama

Související články

Fotograf vydírá Cameron Diazovou

Fanoušci Cameron Diazové se mohou těšit - svůj idol možná už brzy spatří nahoře bez. Jistý fotograf totiž vyhrožuje tím, že zveřejní odvážné fotografie...

Soud zakázal publikování fotek mladé Diazové

Kalifornský soudce Alan Haber zakázal publikaci fotografií herečky Cameron Diazové, které nafotila pro soukromé účely před deseti lety v době, kdy ještě nebyla...

Akné rozbíjí vztah Diazové a Timberlaka

Milostné dobrodružství mezi Justinem Timberlakem a filmovou kráskou Cameron Diazovou zažívá první bouři. Důvod? Cameron je posedlá svojí vizáží, kterou...

Výběr článků

Načítám