Hlavní obsah

Akné rozbíjí vztah Diazové a Timberlaka

Novinky, Korzo/Plus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Milostné dobrodružství mezi Justinem Timberlakem a filmovou kráskou Cameron Diazovou zažívá první bouři. Důvod? Cameron je posedlá svojí vizáží, kterou permanentně poškozuje akné.

Foto: Marian Hochel

Zpěvačka Lenka Filipová a restaurátor Jiří Brodský při otevření výstavy věnované transferu Reinerovy fresky v pavilonu v duchcovském zámeckém parku

Článek

Justin její paranoidní chování nehodlá dál trpět a tak hollywoodské hvězdě pohrozil rozchodem. Podle britského listu The Daily Star ovšem herečku strachu ze zanícené pokožky na obličeji jen tak něco nezbaví. Zdroj blízký hvězdnému páru se netají tím, že je Justin z chování své přítelkyně velice smutný a snaží se zjistit, proč se jejich vztah ocitl na bodu mrazu.

Budou bydlet spolu?

"Cameron si podle všeho vůbec neuvědomuje, že se od Justina stále více odtahuje. Myslím, že ji stále neuvěřitelně miluje. Nechápe jen její chování. Neví hlavně, jak si někdo tak krásný jako Cameron může připadat ohavný, a dělat kvůli tomu děsivé scény. Snaží se ji ujišťovat, že je nepřekonatelná. Nic ale nezabírá. Cameron začíná dokonce Justina obviňovat, že ji nervuje a kvůli tomu jí vyrážejí pupínky," dodal nejmenovaný zdroj.

Lidé, kteří se kolem Timberlakea a Diazové pohybují, nicméně věří, že se jim podaří vše urovnat a že spolu ještě dlouho vydrží. "Určitě dají všechno do pořádku a začnou budovat společné bydlení, které dlouho plánují," uvádějí přátelé. Jestli to tak bude opravdu, je ovšem pouze ve hvězdách. "Cameron je kvůli svému akné schopná udělat cokoliv, nepřijít několik dnů na natáčení, nezúčastnit se slavnostní premiéry svého filmu nebo s lidmi týden komunikovat jen přes e-mail a telefon. Od toho by jí pomohl už je psychiatr. Justin na to nemá," tvrdí hereččina kolegyně.

Reklama

Výběr článků

Načítám