Hlavní obsah

Britští strážníci zaparkovali nad výsuvnými sloupky, auto skončilo ve vzduchu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trapný moment mají za sebou strážníci z anglického Leedsu v metropolitním hrabství West Yorkshire, kteří v pátek zaparkovali nad výsuvnými zahrazovacími sloupky a jejich služební vůz kvůli tomu skončil částečně ve vzduchu. Video z incidentu poskytla agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Strážníci v Leedsu zaparkovali nad výsuvnými sloupky, auto skončilo ve vzduchuVideo: AP

 
Článek

Záběry pořídil třiadvacetiletý pouliční prodejce Saul Webster. Podle něj byli strážníci zmatení a místo raději opustili.

„Uslyšel jsem hlasitou ránu, ale nic jsem neviděl, protože před tím autem stála policejní dodávka. Když ale odjela, auto jsem zahlédl. Všichni na ně křičeli,” svěřil se Webster tamnímu deníku The Yorkshire Post.

Kočka se v Plzni zřítila přímo na policejní auto

Krimi

„Policejní vůz byl v pátek kolem půl třetí odpoledne během hlídky v Kirkgate v centru Leedsu vyzdvižen výsuvnými sloupky. Vozidlo jsme odvezli a zkontrolujeme případné poškození,” uvedl mluvčí policie v hrabství West Yorkshire.

Video se na sociálních sítích neobešlo bez množství humorných ohlasů. „A kdo jim dá pokutu?” ptá se například jeden z uživatelů na Facebooku. „Vyměňte si olej, dokud je auto nahoře,” přidává štiplavou poznámku další.

Reklama

Výběr článků

Načítám