Hlavní obsah

Britney Spearsová pohřbila mýtus o svém panenství

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Zpěvačka Britney Spearsová, která donedávna tvrdila, že je panna a zůstane jí až do svatby, se v rozhovoru pro časopis "W" přiznala, že tomu tak už tři roky není. Jednadvacetiletá Američanka prý doufá, že se v jejím životě brzy objeví nějaký nový muž, píše zpravodajský server Yahoo.

Foto: archiv Agentury Velryba

Soutěž netradičních plavidel

Článek

Idol amerických teenagerů se tímto přiznáním rozhodl rozbít svůj mediální obraz. O tom Britney prohlásila, že byl hodně zmanipulovaný jejím okolím, které se jím snažilo uspokojit zpěvaččiny mladé posluchače. Bořit svoji image hodné holčičky už však zpěvačka začala před dvěma lety albem "Britney". Texty písní i videoklipy jasně říkaly, že už Spearsová vyrostla.

Panna sice není, ale milovala se prý jen s jedním člověkem. "Za celý život jsem spala jen s jedním mužem," svěřila se v rozhovoru s tím, že hledá novou lásku. "Už hrozně dlouho nemám přítele a moc mi to chybí. Polibek, jen jeden polibek, to by bylo pěkné"

Britney Spearsová dlouho chodila se zpěvákem Justinem Timberlakem. Za hlavní příčinu jejich rozchodu tehdy média označovala právě Britneyino údajné zatvrzelé panenství. Justin Timberlake v současné době chodí s herečkou Cameron Diazovou

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám