Hlavní obsah

Britney Spearsová obnažila ňadra

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Po zpěvačce Janet Jacksonové, která ukázala své poprsí při letošním Super Bowlu, se odhalila rovněž Britney Spearsová. Stejně jako v Janetině případě se dvaadvacetiletá zpěvačka ukázala v plné kráse údajně nedopatřením.

Foto: Město Domažlice

Sezóna loutkového divadlo 2014/2015 právě finišuje.

Článek

Incident se konal na soukromém vystoupení, které Britney uspořádala na Floridě pro vrcholový management celostátních i provinčních amerických rozhlasových stanic.

"Během vystoupení nevydržely knoflíky vrchního dílu tlak jejích ňader, utrhly se a Britney rázem stála na pódiu nahoře bez," uvedli očití svědci.

V žádném případě podle nich nešlo o snahu zapůsobit na přítomné obnaženými vnadami, ale výhradně o důsledek špatné práce kostymérky.  

"Je-li tomu skutečně tak," naznačuje týdeník Star, "poznáme podle toho, zda zpěvačka propustí dosavadní správkyni svého šatníku, nebo jí naopak zvýší plat."

Reklama

Související témata:

Související články

Britney Spearsová je nejvíce sexy žena

Pánský časopis FHM vyhodnotil zpěvačku Britney Spearsovou jako nejvíce sexy ženu na světě. Dvaadvacetiletá zpěvačka, která loni byla třetí, tak sesadila...

Britney Spearsová svedla studenta

Dvaadvacetiletá americká popová princezna Britney Spearsová se nečiní jen na scéně, ale také v soukromém životě. Na vlastní kůži se o tom přesvědčil...

Výběr článků

Načítám