Hlavní obsah

Britney Spearsová může přijít o děti, řídila opilá

– WEST HOLLYWOOD
Novinky, Famous

Po řádění v hollywoodském nočním klubu Hyde, kde vypila velké množství alkoholu, s lahví vína usedla Britney za volant. Podle očitých svědků už řídila posilněná alkoholem při cestě z restaurace Dan Tana do zmíněného klubu. "V jedné ruce držela láhev vína a druhou řídila," řekl novinářům očitý svědek. Britney nyní hrozí, že kvůli holdování alkoholu přijde u rozvodového soudu o děti.

Článek

Britney začala s vymetáním večírků okamžitě po nedávném rozchodu s manželem Kevinem Federlinem. Podle přátel si tak zadělává nejen na zdravotní problémy, ale může také přijít o děti. Kevin soud upozornil na její slabost pro alkohol a chce děti svěřit výhradně do své péče. O osudu patnáctiměsíčního Seana a tříměsíčního Jaydena by měl soudce rozhodnout v následujících týdnech.

Podle zdroje blízkého Federlineovi by se do všeho měl brzy vložit i úřad sociální péče. "Zatím Britney nikdo zpitou do němoty neviděl, ale stačí jeden telefonát a sociální pracovníci uvidí, jak se chová matka dvou děti," citoval Kevinova přítele Us Weekly.

Reklama

Související témata:

Související články

Britney Spearsovou čeká bitva o děti

Popovou hvězdu Britney Spearsovou zřejmě čeká tvrdá rozvodová bitva. Pouze den poté, co oznámila své rozhodnutí nechat se rozvést s Kevinem Federlinem, její...

Výběr článků

Načítám