Hlavní obsah

Britney Spearsová čelí obvinění ze sexuálního obtěžování

– Los Angeles

Americká zpěvačka Britney Spearsová má na krku obvinění ze sexuálního obtěžování. Žaluje ji její někdejší bodyguard Fernando Flores, před nímž se prý popová princezna opakovaně promenádovala nahá a dokonce se před ním oddávala sexu. Bodyguard ve středu podle agentury Reuters dále tvrdil, že mu zpěvačka působila citové útrapy, když se před dětmi zuřivě hádala se svým přítelem.

Článek

Právník osmadvacetileté popové hvězdy odmítl podání komentovat. Podle žaloby podané u losangeleského soudu začal Flores u Spearsové pracovat letos v únoru. Ten tvrdí, že mu zpěvačka opakovaně dělala nežádoucí sexuální návrhy, zvala jej do svého pokoje, aby mu ukazovala své nahé tělo a zasvěcovala jej do četných sexuálních hrátek, které před ním provozovala.

Server TMZ.com zaměřený na zprávy ze života celebrit dále informoval o incidentu, kdy Spearsová na sobě údajně měla jen bílé průsvitné šaty, když na zem úmyslně upustila předmět, aby se pro něj sehnula přímo před svým služebníkem.

K bodyguardovým stížnostem se kolegové nepřipojili

Flores rovněž vyčítá svým spolupracovníkům z bezpečnostní agentury, že jeho stížnosti na Spearsovou ignorovali nebo se jim dokonce smáli.

Spearsová se stala celosvětovým fenoménem před deseti lety ale její sláva později opadla. Po loňském úspěšném světovém turné se usadila poblíž Los Angeles a má se objevit v epizodní roli v připravovaném dílu populární televizní komedie Glee. Toto pokračování má být zcela věnováno její hudbě.

Reklama

Výběr článků

Načítám