Hlavní obsah

Brit nahlásil UFO, ze kterého se nakonec vyklubal Měsíc

– Hertford
Novinky, Markéta Klánská

Vyděšený Brit počátkem týdne zavolal na policejní linku v anglickém Hertfordshiru, že spatřil záhadný blikající objekt, který se vznášel nad jeho domem. UFO se ale záhy proměnilo v Měsíc a zmatený muž volal na policii znova.

Foto: Profimedia.cz

Brit si spletl UFO s Měsícem a zburcoval policii. Ilustrační foto

Článek

Kolem osmé hodiny večer zavolal na policejní stanici v Hertfodshiru místní muž, který nesrozumitelně mluvil něco o podivném objektu. Prý z okna jasně viděl pronikavé blikající světlo, které se k němu blížilo. Když se ho pracovnice linky zeptala, zda slyší také nějaké zvuky motorů, volající odpověděl, že nikoli.

Nepředstíraná panika v jeho hlase přiměla pracovníky policejní linky, aby se záležitostí okamžitě začali zabývat. O to větší bylo jejich překvapení, když jim muž zavolal po dvou minutách znova, aby jim s úlevou v hlase sdělil: „Šlo o velký omyl. Nebudete tomu věřit, ale byl to Měsíc.“

Podobné telefonáty policii zdržují

„Ačkoli nás tento volající zřejmě nekontaktoval se špatnými úmysly, zaměstnal cenné policejní síly něčím, co vůbec nebylo urgentní,“ řekl deníku Metro Jason Baxter z oddělení komunikace místní policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám