Hlavní obsah

Brit děsí svým tetováním arachnofoby

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Wakefield

Britský důchodce se na stará kolena zbláznil do tetování. Za poslední dva roky si jich na těle nechal vytvořit 16. Jednoznačně největší rozruch vzbudil svým posledním kouskem. Na rameni má totiž nově vytetovaného 3D sklípkana, která vypadá opravdu jako živá, píše agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Sklípkan vypadá jako živýVideo: Caters News / @soloviov_art , AP

 
Článek

Dnes 62letý bývalý pracovník IT Dave Tomlinson z anglického Wakefieldu si pořídil první tetování v šedesáti letech. Všechna má na rukou, nohou a hrudníku. Sklípkan v životní velikosti, který jako by mu lezl po rameni, je dílem tatéra Solovjova Vjačeslava z Leedsu. Ten až na jednu výjimku stojí za všemi Tomlinsovými „kérkami“.

„S výsledkem jsem víc než spokojený. Slava je velmi talentovaný. Díky jeho stínování a proporcím to vypadá úplně realisticky. Když jsem si šel nechat udělat piercing, tak slečna, která mi měla píchnout ucho, začala ječet, když uviděla pavoučí nohu nad linií mého krku,“ sdělil Tomlinson.

Ten se také svěřil, proč si vybral právě sklípkana. „Bude se hodit k více gotickému tématu, které plánuji na záda a hrudník.“

Reklama

Výběr článků

Načítám