Hlavní obsah

Brazilský pilot děsil cestující svými šprýmy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BELO HORIZONTE

Pasažéry jednoho brazilského letadla notně vyděsil pilot, který průběh letu komentoval nemístnými vtípky. A to navíc oproti původnímu plánu letu přistál na úplně jiném letišti s několikahodinovým zpožděním. Podle brazilského deníku Terra Noticias Populares se cestující rozhodli leteckou společnost Gol zažalovat. Vadilo jim, že kapitán je svými poznámkami "děsil a znervózňoval".

Foto: Josef Zajíc

SBŠ B : Krnov 97: 89, Ostrava 29.12.2012

Článek

"Když nám oznamoval, že nemůžeme kvůli špatnému počasí přistát ve Vitorii, uvedl, že pro nás má dvě zprávy: jednu dobrou a jednu špatnou. Tou dobrou mělo být, že se mu vůbec podařilo se s letadlem vznést do vzduchu, a tou špatnou, že se žádnému letadlu nepodařilo bezpečně přistát v místě našeho cíle," stěžoval si jeden z pasažérů.

Podle jiného vedl pilot šílené, nezodpovědné a rádoby vtipné řeči, jako že "letíme ve výšce kolem deseti tisíc metrů a teplota je mínus 46 stupňů Celsia, takže by nikomu nedoporučoval opouštět letadlo bez teplého kabátu".

Cestující také tvrdili, že pilot chtěl téměř za každou cenu přistát ve Vitorii, třebaže věděl, že povětrností podmínky nejsou dobré. Teprve 200 metrů od přistávací dráhy si to rozmyslel a náhle prudce uhnul, čímž lidi na palubě velmi vyděsil. Když nakonec o hodinu později přistáli na letišti Belo Horizonte, kapitán se pasažérů ještě zeptal, jestli se jim také točí hlava tak, jako jemu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám