Hlavní obsah

Brad Pitt přestal kouřit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Lamač dívčích srdcí Brad Pitt je podle německého časopisu Cinema potěšen, že se mu podařilo překonat smrtící nešvar a přestat kouřit. K rozhodnému kroku ho přiměla role ve snímku Troy, kvůli níž musel podstoupit měsíce intenzivního fyzického výcviku.

Foto: Lenka Kalousová
Článek

"Musel jsem přestat kouřit. Nyní jsem šťasten, protože cigarety mě postupně zabíjely," vypověděl čtyřicetiletý herec. "Přesto mi v jednu chvíli krutě chyběly," připustil Pitt, který je na své vítězství nad tabákem pyšný a považuje ho za životní výhru.

"Ale v jednu chvíli jsem měl chuť všechny pozabíjet," dodal s tím, že je nakonec rád, že neselhal, napsal zpravodajský server News.

Náročná role

Role Achilla ve filmu Troy kladla důraz na vypracované hercovo tělo a vyžadovala dlouhý trénink, s nímž se Pitt jen ztěží vyrovnával. "Nerad ztrácím čas fyzickým vzhledem, proto bylo natáčení poměrně náročné," podotkl Brad.

Brad Pitt se v současnosti chystá na natáčení dvoudílného dokumentárního pořadu pro rozhlasovou stanici Radio 2, ve kterém zmapuje život a kariéru britského zpěváka Nicka Drakeho, jehož herec považuje za svůj idol.

"Hudbu Nicka Drakeho jsem objevil před pěti lety a stal jsem se jeho velkým obdivovatelem," přiznal Pitt. "Když mě Radio 2 vyzvalo, abych se na projektu podílel, byl jsem polichocen."

Reklama

Související témata:

Související články

Anistonová a Pitt uvažují o dítěti

Herecký pár Jennifer Anistonová a Brad Pitt se pečlivě připravují na svého budoucího potomka. Dítě ještě není na cestě a manželé již testovali, zda je jejich...

Výběr článků

Načítám