Hlavní obsah

Boží zázrak, farníci vyhráli 70 000 dolarů v loterii

Novinky, Barbora Vaníčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Boží vůle, nebo jednoduše štěstí? Kostel v Michiganu zvítězil v místní loterii a získal tak 70 000 dolarů. Vzhledem k tomu, o jakou instituci se jedná, bude moci svou výhru využít bez zdanění. Částka se přesune na stavební fond a misijní projekt,

Foto: Profimedia.cz

Na věřící se usmálo štěstí.

Článek

Pětadvacetičlenná skupina věřících Covenant Life Worship Center získala jednu z druhých cen v loterii Lucky 7s. Los v hodnotě 10 dolarů jim tak vydělal částku sedmtisíckrát vyšší a podle webových stránek loterie byl vylosován z 55 556 loterijních lístků.

Jelikož kostel patří mezi skupiny vyjmuté z daňové povinnosti, bude moci skupina využít celou částku. A kam jinam by měla putovat než do opravy kostela. 

Pastorka Marilyn Parmelee uvedla, že částka skončí ve stavebním fondu a v nově zřízeném fondu misionář, který má podporovat projekty místní komunity. Jen jedna věc není zcela jasná - je hazard hřích, nebo jej boží síly ještě podporují?

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám