Hlavní obsah

Bouře povalila sloupy elektrického vedení těsně před projíždějícím autem

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Thajsko

Dramatické momenty si minulý čtvrtek prožil řidič, kterého v thajském Lopburi zastihla bouře. Sloupy elektrického vedení nevydržely nápor větru a deště a popadaly v gejzírech jisker a oslnivých záblescích na zem.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Silná bouře vyvrátila sloupy elektrického vedeníVideo: AP

 
Článek

Tropické bouře sužují Thajsko několik posledních týdnů. Padající sloupy elektrického vedení nejsou v zemi vzhledem k zastaralé infrastruktuře výjimečným jevem. Anon Si Phanom zažil dramatickou situaci na vlastní kůži.

Sloupy popadaly nejprve na pravé straně vozovky. Phanom se jim vyhnul a chtěl pokračovat v jízdě. Zhruba sto metrů před ním ale začal jiskřit další spadlý drát, a tak řidič radši ihned odbočil na polní cestu.

„Zůstal jsem klidný, ale je obrovské štěstí, že nikdo nebyl vážněji zraněn,“ uvedl. Na příjezdové cestě počkal, až se to nejhorší přežene, a pak vyrazil domů.

Spadlý drát způsobil rozsáhlý požár na Bruntálsku

Krimi

O tři dny později, 10. května, došlo k podobné nehodě na severu země v provincii Chiang Rai. Dráty spadly na pět projíždějících vozů, jeden z řidičů musel být s poraněním hlavy převezen do nemocnice.

Reklama

Výběr článků

Načítám