Hlavní obsah

Bílá s Noidem křtili na jevišti živé lvy 

Právo, bož

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Sice se rozvádějí, při práci se ale přesto Lucie Bílá (42) s manželem Václavem Noidem Bártou (27) shodnou. V úterý večer spolu dokonce pokřtili přímo na jevišti dva lvy. Pro půlroční lví kluky, kteří budou účinkovat v připravovaném muzikálu Carmen, vybrali jména jeho dva hlavní protagonisté Lucie a Noid.

Článek

Větší dostal jméno Tarzan, o něco drobnější Leon. Zatím stále ještě manželé sice dorazili na křest do Hudebního divadla Karlín jako vždycky ruku v ruce, vyzařovala z nich však nejistota. Zatímco Lucie se jen plaše usmívala, Noid se ji snažil maskovat přehnanou aktivitou. Dokonce odvážně vlezl ke lvům do klece.

Lvi nebudou v tomto představení jedinými herci ze zvířecí říše, kromě nich se na jevišti objeví i had, lama a velbloud. „A na premiéru přivezu ještě dvě úplně malá koťata,“ prozradil chovatel a cvičitel šelem Ludvík Berousek.

„Momentálně máme kolem pětačtyřiceti kusů, takže spotřebují půldruhé krávy denně.“ Světová premiéra Carmen, kterou napsal pro karlínské divadlo Frank Wildhorn, se pro velký zájem uskuteční nadvakrát – ve dnech 2. a 3. října.

Reklama

Související témata:

Související články

VIDEO: Lucie Bílá se rozvádí

Jedna z nejpopulárnějších českých zpěvaček Lucie Bílá se rozvádí. Napsaly to v úterý bulvární deníky Blesk a Aha. Manželství s o 14 let mladším muzikantem...

Výběr článků

Načítám