Hlavní obsah

Bezruký Američan střílí nohama, dokáže jimi i doplnit náboje

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kansas City

Zdánlivě neřešitelný problém se podařilo překonat muži známému pouze pod jménem Michael, který se po amputaci obou rukou nehodlal vzdát svého největšího koníčku - střelby. Naučil se proto střílet pouze pomocí prstů na nohou. S nimi zvládne zbraň i nabít. Doplnění zásobníku náboji pro něj přitom není žádný problém, jak dokazuje dvouminutový videozáznam umístěný na internet, informoval deník Daily Mail.

Článek

Michael, který pravidelně navštěvuje střelnice, bravurně ovládá svou pětačtyřicítku. S oblibou přitom leží na kapotě automobilu, ze které pak střílí na terč. Michaelův bratranec šikovného muže v šátku na hlavě natočil na kameru a záznam poté poslal do americké databáze venkovní střelby, odkud se video rychle šířilo dál po internetu.

Kameraman v jednu chvíli Michaela pochválí, když mu řekne: „Jsi úžasnej, chlape!“ O pravdivosti jeho slov vypovídá i následná ukázka doplňování nábojů, ze které je znát, jak profesionálně si Američan i bez rukou vede.

Reklama

Výběr článků

Načítám