Hlavní obsah

Berlusconi vstupuje na pole hudby

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ŘÍM

Silvio Berlusconi se už stal podnikatelem, mediálním magnátem, premiérem, předsedá až do prosince Evropské unii a nově vstupuje na pole hudby. CD zamilovaných písní s nazpívanými texty prvního muže Itálie vyjde na podzim.

Foto: Dana Ehlová

Pohled na kostel sv. Ducha z cesty, kterou se do Dobrušky vracel seriálový F. L. Věk.

Článek

Album "Meglio 'na canzone" (volně přeloženo do češtiny Píseň je lepší) mělo původně vyjít už vloni na Vánoce, bylo však kvůli rozhodnutí vydavatele pozastaveno.

CD pro manželku?

Berlusconi je autorem textů napsaných v neapolském nářečí. S hudebním ztvárněním mu pomohl kytarista Mariano Apicella. K nynějšímu pokusu předsedy vlády prorazit i v umění zatím italská média přistupují lichotivě. V Miláně vycházející deník Libero o lyrice písní napsal, že poslech přináší pocit bytí "Col Cuore in Gola" - tj. se srdcem v krku. Jedna z vět z písně například zní: "Cítím, že nás život rozděluje a děsí mě, že odejdeš."

Pozorovatelé vztahů Berlusconiho soukromí tvrdí, že CD je tiše věnováno druhé manželce premiéra Veronice Lario, která se po boku nejmocnějšího muže Itálie objevuje od roku 2001 velmi zřídka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám