Hlavní obsah

Ben Stiller lituje svého nahého zadku

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Hollywoodský herec Ben Stiller ukázal v novém snímku Along Came Polly své nahé pozadí. Nyní lituje, že před kamerou zadek vůbec odhalil. Rozlícen je hlavně kvůli tomu, že ho nikdo předem neinformoval o možnosti nastražit dvojníka v choulostivých scénách.

Foto: Josef Zajíc

Run- Up - Ostrava 12.9.2014

Článek

"Celý štáb mě obelhal, jen aby mě přinutili svléknout se od pasu dolů a diváci mohli vidět další holý hollywoodský zadek. Pro ně to možná bude podívaná, pro mě to ale při natáčení žádná legrace nebyla," nechal se slyšet Stiller.  

Režisér ho napálil

Osmatřicetiletému komikovi, který v nové romantické komedii účinkuje po boku seriálové hvězdy Jennifer Anistonové, prý bylo slíbeno, že v konečné verzi filmu budou svlékací scény vystřiženy. Po skončení natáčení se však dozvěděl pravý opak, diváci v kinech budou moci obdivovat jeho zadek v plné kráse.

"Byla to od nich promyšlená taktika, abych to vůbec natočil. Kdyby mi na rovinu řekli, že se budu muset před kamerou svlékat, zřejmě bych do toho nešel," přiznal Ben.

Nejvíce herce obalamutil režisér John Hamburg, který mu lhal naprosto ve všem, jen aby z něj dostal nejlepší výkon.

"Johnovi se musí nechat, že to s herci opravdu umí. Vodí je za nos a oni si toho ani nevšimnou," dodal.

Reklama

Související témata:

Související články

Jennifer Anistonová zřejmě podvádí Pitta

Uvolněná atmosféra, která panovala na letošním ročníku Berlinale, údajně narušila harmonický vztah mezi Jennifer Anistonovou (34) a Bradem Pittem (40),...

Výběr článků

Načítám