Hlavní obsah

Ben Kingsley se rozešel se svou manželkou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britský oscarový herec Ben Kingsley, který svou kariéru odstartoval ve filmu Gándhí, se rozešel se svou manželkou Alexandrou. Svazek jim vydržel pouhých šestnáct měsíců, napsal v pátek list Daily Telegraph.

Foto: dwc

Duo Sky Angels

Článek

Jednašedesátiletý herec a jeho třicetiletá žena prý "již nějakou dobu žijí odděleně", odcitoval list prohlášení, které zveřejnil Benův manažer v Los Angeles. Rozchod má být přátelský, oba i nadále spolu chtějí kamarádit.

Kingsley potkal Alexandru v orce 2002 na Berlínském filmovém festivalu. Oba tehdy prohlašovali, že to byla láska na první pohled. Ještě téhož roku  se vzali.

Alexandra, která je Němka, se brzy po seznámení odstěhovala za Benem do Oxfordshiru. Krátce nato se jí však po rodné zemi začalo stýskat. Životem v Anglii byla "znuděná". Proto se i se svou šestiletou dcerou, kterou má z předešlého manželství, vrátila do Berlína.

Příčiny rozpadu manželství jsou rozporuplné. Kingsley v nedávném rozhovoru podotkl, že jeho vztahy se ženami nebyly vždy takové, jak by si představoval. Prý se vždy snažily jej předělat k obrazu svému. "Na některých mých vztazích jsem považoval za nepřijatelné, že se vysiluji, abych vypadal tak, jak ony chtějí," uvedl Kingsley, který byl již třikrát ženatý.

Alexandřini přátelé se ale domnívají, že důvodem rozchodu bylo jeho zpupné chování.

Reklama

Související články

Papež dostane novou roli - filmového hrdiny

Papež se stane filmovým hrdinou. V Polsku a ve Vatikánu se totiž již zanedlouho začne natáčet televizní film právě o životě Jana Pavla II. Hrát by v něm měli...

Výběr článků

Načítám