Hlavní obsah

Ben Affleck ztratil zájem o akční filmy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herec Ben Affleck je znaven rolemi siláků v akčních snímcích. Nechce, aby byl zaškatulkován právě v tomto filmovém žánru. Informaci přinesl internetový serever Superherohype.

Foto: Vratislav Konečný

Surikaty v zoo Ohrada u Hluboké nad Vltavou

Článek

Hvězda snímků Armagedon či Pearl Harbor se domnívá, že si už v oblasti akčního filmu vším prošla. Ben už si nepřeje v podobných rolích vystupovat. Zároveň vylučuje možnost natáčení pokračování loňského trháku Daredevil 2.

"Nemohu si představit sám sebe v dalším akčním filmu," pronesl Ben, "nemám zájem."

Teď je řada na Affleckovi

Affleck se prý nyní zaměří na bavení diváků. Prokázat, že to dokáže, bude moci již letos na konci roku v komedii Mikeho Mitchella Surviving Christmas.

"Je to styl scénáře, kam by se hodil spíše Mike Myers, Adam Sandler, Will Ferrell nebo Eddie Murphy," upřesnil herec a dodal, že i přesto má odvahu si v komedii zahrát. "Tentokrát jsem to ale já, kdo se pokouší uspět v komedii."

Reklama

Související témata:

Související články

Jennifer Lopezová je rozchodem zdrcena

Holywoodská hvězda Jennifer Lopezová, která se letos v lednu definitivně rozešla se svým snoubencem Benem Affleckem, je odloučením naprosto zdrcena a v koutku...

Lopezová si už našla za Afflecka náhradu

Herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová, která letos po osmnácti měsíční známosti dala poslední sbohem herci Benu Affleckovi, dlouho bez partnera nevydržela....

Výběr článků

Načítám