Hlavní obsah

Ben Affleck dostal na seznamovací aplikaci košem. Dívka nevěřila, že je to on

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Možná byste si mysleli, že když je člověk slavnou filmovou hvězdou, nemůže mít o příležitosti k seznámení nouzi. Ale Ben Affleck, herec, režisér a scenárista známý po celém Hollywoodu, má jinou zkušenost. Naposledy mu byla jeho sláva spíše ke škodě než k užitku.

Foto: Profimedia.cz

Ben Affleck dostal na seznamce košem.

Článek

Představitel Batmana, Daredevila nebo agenta CIA Tonyho Mendeze Ben Affleck nemá v poslední době na lásku štěstí, rozvedl se se svou ženou Jennifer Garnerovou, nevyšel mu ani vztah s Anou de Armasovou. A tak se rozhodl jít osudu vstříc a založil si účet na seznamce Raya.

Důvěřivá padesátnice poslala muži intimní fotografie, začal ji vydírat

Krimi

Tato seznamka nabízí svým uživatelům právě možnost seznámit se s celebritami. Prý se na ni přihlásila i Demi Lovatová po rozchodu s Wilmerem Valderramou v roce 2016 a Channing Tatum po tom, co se rozešel se zpěvačkou Jessie J.

Seznamovací aplikace funguje podobně jako jiné na základě vzájemné shody. Tu herec zaznamenal s uživatelkou vystupující pod jménem Nivine Jay. K jeho zklamání však Nivine usoudila, že Affleckův profil je falešný, a shodu zrušila. Tím i uťala komunikaci.

O tom, že se brunetka Nivine Affleckovi opravdu zalíbila a bylo mu přerušení shody líto, svědčí, že jí poslal video na Instagramu, kde říká: „Nivine, to jsem opravdu já.“ Třeba ale po tom, co se nedorozumění vyjasnilo, nakonec opět najdou společnou řeč.

Reklama

Výběr článků

Načítám