Hlavní obsah

Belohorcová v Miami zhubla a kupuje byt vedle Roda Stewarta

Novinky, Saša Šeflová, Gabriela Wolfová
Praha

Moderátorka Zuzana Belohorcová se po pěti měsících vrátila z floridského Miami. "Teď tam prodáváme byt a kupujeme nový v komplexu, kde bydlí Rod Stewart nebo Flavio Briatore," řekla Novinkám.

Článek

Zuzana Belohorcová strávila s partnerem Vlastou Hájkem a dcerou Salmou na Floridě čtyři a půl měsíce. "Jen na Vánoce jsme zaletěli domů. Ani se nám nestýskalo. Také proč, když tam bylo třicet stupňů a tady lezavá zima," řekla Belohorcová, která v Miami konečně zhubla všechna těhotenská kila.

S partnerem uvažují, že by se do Spojených států přestěhovali natrvalo. "Každopádně se tam vracíme v září. Mám rozjednaný obchod. Měl bych pro celé USA zastupovat značku českého alkoholu," pochlubil se Hájek.

Pár si chce pořídit i nový byt. "Ten, který máme, je až v druhé řadě od pláže. Máme vyhlídnutý byt s velkou terasou a výhledem na oceán v komplexu, kde mají apartmány i Rod Stewart a Flavio Briatore," vysvětlili.

Na Belohorcovou v Česku žádná velká práce nečeká. "Mám nabídky na moderování, ale o tom, že bych se vrátila do některé televize a prala se s dalšími reportérkami o témata, zatím neuvažuji," dodala Zuzana na první párty, kterou po příletu navštívila. Stala se kmotrou nového čísla magazínu Nice.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám