Hlavní obsah

Beckham má problém s matematikou pro šestileté

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britská fotbalová hvězda David Beckham, o jehož intelektuálních schopnostech už britská média spekulovala, si neví rady s matematickými úkoly, které domů nosí jeho šestiletý synek Brooklyn. Třicetiletý kapitán anglické fotbalové reprezentace musel telefonovat své manželce Victorii, bývalé člence skupiny Spice Girls, aby mu pomohla.

Článek

"Matematika pro šestileté je tak těžká!" posteskl si fotbalový idol, který hraje za Real Madrid, listu Mail on Sunday. "Je to úplně něco jiného, než když jsem já chodil do školy."

Šestileté děti, které nyní navštěvují britskou školu v Madridu, kde Beckham bydlí, už řeší takové úkoly, jako je 50 mínus 11. Anebo: Když jsi platil mincí v hodnotě 50 pencí a koupil sis tužku za 24 pencí a gumu za sedm pencí, kolik dostaneš nazpátek?

Beckham to vyřešil po svém: nabídl synkovi, že mu raději bude číst nějakou knihu. Magazínu Chic se totiž loni v srpnu svěřil: "Za celý život jsem nepřečetl jedinou knihu, zkrátka jsem na to neměl čas."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám