Hlavní obsah

Batole vypadlo v Indii za jízdy z auta, rodiče si toho všimli po 50 kilometrech

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Těžko uvěřitelný případ se odehrál ve státě Kérala na jihu Indie. Spící matce vypadlo z džípu osmnáctiměsíční batole a rodiče si to uvědomili až poté, co dojeli domů. Dítě naštěstí vyvázlo pouze z drobnými zraněními a zachránili ho pracovníci lesní stanice, kam se dobatolilo.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Z auta vypadlo za jízdy dítě, rodiče si toho všimli po 50 kilometrechVideo: AP

 
Článek

Rodiče se i s malou dívenkou Rohithou vraceli z chrámu Palani. Malá Rohitha seděla na klíně spící matce, které v jedné ze zatáček vypadla. Že jim chybí dcera, si rodiče uvědomili, až když dorazili domů. Urazili zhruba padesát kilometrů.

Rohithy lezoucí po silnici si všimli na bezpečnostních kamerách pracovníci lesní kontrolní stanice. Okamžitě dítěti poskytli první pomoc, dívka však naštěstí utrpěla pouze drobná zranění. Následně byla Rohitha předána policii, kterou už informovali vyděšení rodiče.

Dívka je nyní opět v péči rodičů. Měla obrovské štěstí, podle lesní správy je oblast nechvalně proslulá útoky divokých zvířat a toulavých psů.

Reklama

Výběr článků

Načítám