Hlavní obsah

Barman zapálil zákazníkovi hlavu hořícím drinkem

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Novosibirsk

Barman v podniku Harat v ruském Novosibirsku má jednu specialitu. Pokud si to zákazník vyžádá, nalije mu zapálený drink přímo do úst. Minulý víkend se ale tento kousek zvrtnul a skončil vážným zraněním. Hořící absint se rozlil 28letému Alexeji Ponamarevovi po obličeji a způsobil mu těžké popáleniny, informoval ruský portál Life News.

BEZ KOMENTÁŘE: Barman zapálil zákazníkovi hlavu hořícím drinkem

 
Článek

Ponamarev se v baru dobře bavil se svou přítelkyní Anfisou Kirillovovou a v průběhu večera se rozhodl, že vyzkouší netradiční a nebezpečnou atrakci. Položil svou hlavu na barový pult a nechal barmana Alberta Bykova, ať mu hořící alkohol nalije do úst.

Úkon, který Bykov podle svých slov předtím provedl mnohokrát a bez nehody, se ovšem zvrtl. Ponamarev totiž pohnul hlavou a absint mu stekl na obličej. Pochopitelně se s ním rozšířily i plameny a způsobily mu závažné popáleniny obličeje a hlavy.

„Většinou to dělám se sambucou, ale host si přál, abych to zkusil s absintem. A zákazník má vždy pravdu. Bohužel to pro něj mělo nešťastné následky,“ řekl Bykov a dodal, že poškozený si to způsobil sám.

Ponamarev ale nesouhlasí a požaduje odškodnění. Záběry, které natočila jeho přítelkyně na mobilní telefon, proto předal policii jako důkaz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám