Hlavní obsah

Bankovní lupič se svlékl a vyčkal na policii

Novinky, tcs

Bankovní přepadení nemusí být motivované jenom touhou po penězích, jak se ukázalo v bance ve městě Solana Beach v americké Kalifornii. Pětatřicetiletý Clint Gray se ihned po přepadení vysvlékl do spodního prádla a informoval vyděšené zaměstnance, ať zavolají policii.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Gray nakráčel do pobočky banky Wells Fargo ve čtvrtek 3. ledna hned zrána.

„Tohle je loupež! Okamžitě všichni na zem,“ začal křičet Gray. Muž nebyl viditelně ozbrojen a lidé uvnitř banky se po sobě váhavě podívali. Když ale Gray zopakoval svůj rozkaz agresivněji, raději ho poslechli.

Spokojený Gray se začal vysvlékat. Mezitím jediné přítomné ženě v bance nabídl, že nemusí ležet na zemi, ale může si sednout na židli. Jakmile byl Gray pouze ve spodním prádle, připomněl ještě zaměstnancům banky, že by měli zavolat policii. Pak se šel posadit ke vchodu, kde na příjezd mužů zákona v tichosti čekal.

„Mlčeli jsme všichni, bylo to docela děsivé,“ uvedl v rozhovoru pro Los Angeles Time Derek Stevenson, jeden ze zákazníků, kteří byli v bance v době přepadení. Po zhruba pěti minutách dorazil na místo jako první zástupce místního šerifa a muž se nechal zatknout.

Ačkoliv Gray nebyl ozbrojen a peníze podle všeho nechtěl, policie drží muže ve vazbě a snaží se zjistit, co ho vedlo k tomuto bizarnímu přepadení. Zda to opravdu byla snaha dostat se za mříže, vyšetřovatelé ještě nepotvrdili.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám