Hlavní obsah

Auto vylétlo ze silnice a přistálo v zubní ordinaci v prvním patře

Novinky, tcs

Na nehodu, která se stala v neděli nad ránem v kalifornské Santa Anně, zřejmě jen tak nezapomenou posádka havarovaného vozu ani policisté a hasiči, kteří dorazili krátce po nehodě na místo. Řidič Nissanu totiž nezvládl řízení ve vysoké rychlosti, vylétl s autem vysoko do vzduchu a přistál v prvním patře zubní ordinace. Je to k neuvěření, ale při nehodě nebyl nikdo vážně zraněn.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Auto prorazilo v prvním patře zeď domu a vletělo do zubní ordinaceVideo: Orange County Fire Authority Pio , AP

 
Článek

Podle vyjádření místní policie se řidič Nissanu Altima řítil po silnici vysokou rychlostí a vjel na středový dělicí pás, který ho vymrštil do vzduchu. Auto pak přistálo v zubní ordinaci v prvním patře protějšího domu.

Nissan zůstal předkem zaklíněn v budově, zatímco zadní polovina auta zůstala viset zhruba tři metry nad zemí. Podle očitých svědků začal vůz krátce po nárazu doutnat a bylo možné vidět plameny.

Řidiči se povedlo vylézt z auta zadním oknem, dolů se však už nedostal a musel počkat až na příjezd policie, která mu pomohla dostat se dolů. Z auta se ale nepovedlo dostat spolujezdci, kterého museli vyprostit až hasiči.

Jak řidič, tak spolujezdec vyvázli jen s lehkými popáleninami, pohmožděninami a odřeninami. Policie později uvedla, že řidič řídil pod vlivem narkotik.

Reklama

Výběr článků

Načítám