Hlavní obsah

Astrologové čekají otřesy v politickém a osobním životě

Právo, Šárka Tonarová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rok 2012 bude obdobím revolučních nálad, otřesů v politickém i osobním životě a také výzev k odpovědnosti. Shodují se v tom astrologové i chomutovská numeroložka Camila Karolinss.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Narušené vztahy se podle nich budou rozpadat, ekonomická krize neskončí a v lidech budou růst touhy po změně.

„Numerologicky je rok 2012 symbolizován číslem pět, tedy číslicí proměn, jakési kulminace ve vývoji, možná až k okamžiku zlomu. Přiměje nás, abychom začali citlivěji vnímat vibrace planety Země v čase, abychom byli odpovědnější v chování k ní a začali respektovat, že ať chceme nebo ne, jsme neoddělitelnou součástí přírody,“ uvedla Karolinss.

Naději pro příští rok vidí zejména v tom, že si lidé začnou uvědomovat, jak se navzájem potřebují. „Ti nejlepší začnou pomáhat druhým lidsky i politicky, silní dospějí a slabí padnou. Nastal čas velkých rozhodnutí,“ dodala.

Podobně na rok 2012 nahlížejí i astrologové. Očekávají pokračování krize a rozpad vztahů, které nejsou dostatečně ukotvené.

Astrolog: lidé budou chudnout

Podle astrologa Antonína Baudyše je z horoskopu na příští rok zřejmé, že lidé v Česku budou dále chudnout. Důležité podle něj budou zejména dvě konstelace.

„První je příznivý úhel mezi Saturnem a Neptunem. Tenhle aspekt dává možnost, aby se demokracie, na kterou máme tendenci spoléhat jako na nejlepší formu vlády, mohla posunout na vyšší úroveň,“ řekl Baudyš.

Jako společnost bychom se podle něj mohli domluvit, že chceme přímou demokracii bez zkorumpovaného parlamentu a zkorumpované vlády.

Téma rozbití dosavadní moci podle Baudyše přináší další velká konstelace, kvadratura mezi Uranem a Plutem. Její začátky podle astrologa souvisí se ztrátou moci vládců v Egyptě, Libyi a Itálii.

„Je pravděpodobné, že téma ukončení moci se bude týkat možná i dalších národů a panovníků. Otázka je, za jakou cenu,“ prohlásil Baudyš.

„Pětka přináší revoluční nálady. Dosud šlo hlavně o peníze, o přežití jednotlivců. Teď však přichází čas, který by mohl přinést lámání chleba, a to pro celé národy,“ souhlasila Karolinss.

Podle astroložky Elišky Landovské se těžká doba projeví rovněž v rodinném životě. Narušené vztahy se nejpozději v létě rozpadnou. S tím souhlasí i Karolinss. „Budou odtávat ledovce, přibude vody jako symboliky nejisté půdy pod nohama. A to bude platit i pro vztahy,“ řekla.

Landovská očekává, že se pokračující krize negativně podepíše zejména ve stavebnictví; naopak příležitost růstu podle ní pocítí lidé pracující v oblasti médií, spisovatelé, cestovatelé a studenti. Hvězdy budou nakloněny všem, kteří se budou chtít osamostatnit a nebýt závislí na dosavadním zaměstnavateli.

Obtížný rok očekává také astroložka Martina Lukášková, podle níž by si lidé měli rozmyslet investice, které nejsou nutné, a zejména si nic nepořizovat na dluh.

Lukášková i Karolinss se shodují, že navzdory očekávaným těžkostem konec světa příští rok nepřijde. „Konec světa v číslech pro rok 2012 nevidím. Ovšem numerolog může být stejně krátkozraký jako astrolog,“ dodala Karolinss s úsměvem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám