Hlavní obsah

Archie slaví první narozeniny, Meghan zveřejnila video

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Syn prince Harryho a vévodkyně Meghan slaví ve středu první narozeniny. Přání malému Archiemu již poslali na dálku členové britské královské rodiny včetně jeho prababičky královny Alžběty II. Archie se svými rodiči momentálně tráví karanténu v Los Angeles.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Vévodkyně Meghan zveřejnila video, jak si s Archiem čte knihuVideo: AP

 
Článek

Archie Harrison Mountbatten-Windsor, jak se celým jménem roční syn Harryho a Meghan jmenuje, je sedmým v pořadí na britský trůn. První narozeniny si však bude muset užít bez přítomnosti větší části rodiny. Společně s rodiči tráví karanténu v Kalifornii, kam se Harry s Meghan odstěhovali po skoncování s královskými povinnostmi.

Foto: Profimedia.cz

Archie na fotografii ze září loňského roku

S přáním mezi prvními přispěchali princ William s vévodkyní Kate, královna Alžběta II. či princ Charles s chotí Camillou. Podle všeho by měl Archie oslavit narozeniny dortem z organických surovin a bez cukru, dováděním u bazénu a videohovorem s bratranci a sestřenicí z Cambridge, tedy dětmi Williama a Kate. Nepředpokládá se však, že by měl být zasypán velkým množstvím honosných darů.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Princ Harry a jeho žena Meghan poprvé ukázali veřejnosti svého syna Archieho dva dny po jeho narození, znova se pak objevil před objektivy v půl roceVideo: Reuters

Fanoušci královské rodiny se na sociálních sítích rovněž dožadují zveřejnění fotografie oslavence, jak bývá v podobných situacích zvykem. Harry s Meghan však ve středu odpoledne zatím novou fotografii svého syna oficiálně nezveřejnili. Později však vévodkyně představila syna alespoň na sociálních sítích při čtení dětské knihy.

Harry a Meghan chtěli v LA nenápadně rozvážet jídlo. Nepovedlo se

Koktejl

Během prvního roku života si Archie užil spoustu cestování. Po narození v Londýně a prvních měsících života v okolí hradu Winsdor se stěhoval s rodiči do Kanady, odkud se přesunul do Los Angeles, kde by měl podle všeho vyrůstat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám