Hlavní obsah

Anistonová vyhnala Brada Pitta z postele

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOLLYWOOD

Herec Brad Pitt, který je již čtyři roky šťastně ženatý s Jennifer Anistonovou, se prý v poslední době změnil. Může za to role hrdiny v historickém velkoflimu Trója. Brad totiž novinářům sdělil, že v dnešní době se může člověk jen těžko dožít zlaté svatby.

Foto: Lenka Žáčková

Jelitze Laya a její hudební skupina

Článek

"Je na nás vyvíjen denně takový tlak, že je dost dobře možné, že dřív nebo později naše láska umře," prohlásil plavovlasý miláček žen.

"Všichni si myslí, že spolu zůstaneme do konce života, všichni píší o naší lásce jako o ideálním vztahu. Ale já si nejsem jistý, že je v naší přirozenosti zůstat s někým po zbytek celého života. Jennifer a já nebudeme žít v kleci jen abychom splnili očekávání, že náš vztah bude navždy. Neřešíme, co bude, ale žijeme a řešíme to za pochodu," uvedl Pitt.

Brad se rozzlobil

Amerikou po těchto větách proletěla vlna odporu. A noviny i časopisy začaly plnit palcové titulky plné rozhořčení. Jennifer údajně Bradova prostořekost rozzlobila a poslala svého muže spát na pohovku. Pitt se rozzuřil a okamžitě vydal vysvětlující zprávu.

"Ne, nepokazil jsem si to u Jennifer a nespím na gauči. Řešíme vše na rovinu a ona ví o všem dříve než vy, novináři! Diskutujeme o všem," konstatuje Brad Pitt ve svém prohlášení.

Reklama

Související témata:

Související články

Jennifer Anistonová se chce udobřit s matkou

Herečka Jennifer Anistonová prohlásila, že by se ráda usmířila se svou matkou, od níž se v posledních letech odcizila, a navázala s ní dobrý vztah. Ve středu...

Jennifer Anistonová nesnáší hezouny

Herečka Jennifer Anistonová nikdy netoužila po mužských typech, po kterých by šílela většina žen. Představitelku Rachel ze seriálu Přátelé přitahují spíše...

Jennifer Anistonová se do televize nevrátí

Herečka Jennifer Anistonová, kterou proslavila role Rachel z Přátel, vyvrátila domněnky, že by se po skončení populárního seriálu co nejdříve vrátila...

Výběr článků

Načítám