Hlavní obsah

Jennifer Anistonová nesnáší hezouny

– HAMBURK
Novinky, Korzo

Herečka Jennifer Anistonová nikdy netoužila po mužských typech, po kterých by šílela většina žen. Představitelku Rachel ze seriálu Přátelé přitahují spíše muži, kteří trochu vybočují z řady.

Foto: Archiv Roberta Rohála

Zpěvačka Helena Blehárová s Robertem Rohálem.

Článek

"Nikdy jsem neměla ráda nápadně dobře vyhlížející typy," svěřila se pětatřicetiletá herečka.

Zamilovala se do krasavce

Paradoxně se však zamilovala právě do herce, který je mezi dámami považován za ideál mužské krásy. A její odmítavý postoj změnila hned první schůzka s Bradem Pittem, kde to mezi nimi zajiskřilo.

"Vůbec neodpovídal mým představám o partnerovi, s nímž bych se chtěla stýkat. Ale když jsme se ocitli tváří v tvář, pocítila jsem, že je to ten pravý. Okamžitě bylo jasné, že se k sobě hodíme," prozradila Anistonová.  

Pokojík pro dítě je připraven

Herci vystrojili svatbu v červenci 2000 a přestože to občas mezi nimi zaskřípe, svého rozhodnutí nelitují. Dokonce nyní vážně pomýšlejí na rozšíření rodiny o dalšího člena.

Jennifer by na mateřské povinnosti zbývalo dost času, nedávno se rozloučila se seriálem Přátelé. Rovněž zařízený dětský pokojík již svého nového obyvatele nedočkavě vyhlíží.

Reklama

Související témata:

Související články

Anistonová: Brad Pitt je v posteli ďábel

Herečka Jennifer Anistonová, představitelka role Rachel v seriálu Přátelé, se se svým manželem, rovněž hercem, Bradem Pittem rozhodně nenudí. Prozradila,...

Jennifer Anistonová zřejmě podvádí Pitta

Uvolněná atmosféra, která panovala na letošním ročníku Berlinale, údajně narušila harmonický vztah mezi Jennifer Anistonovou (34) a Bradem Pittem (40),...

Výběr článků

Načítám