Hlavní obsah

Andrea Vránová čeká miminko

PRAHA

Modelka a druhá vicemiss z roku 2001 Andrea Vránová je v půlce třetího měsíce těhotenství. Třiadvacetiletá kráska i její jednatřicetiletý manžel, hokejista extraligového Litvínova Jan Klobouček, se na prvorozeného potomka těší už teď. Jeho pohlaví si však prozradit nenechali.

Foto: Techmania Science Center

Expozice Edutorium patří ke stálým součástem Techmanie a je přístupná v rámci běžného vstupného.

Článek

"Nevím a ani nechci vědět, co to bude, hlavně, ať je to zdravé. O jménech se dohadujeme, ale řeknu je až v porodnici, zatím nejsem rozhodnutá," řekla modelka.

Vránová s Kloboučkem si řekli své ano letos začátkem července. Pak už šlo vše jako na drátkách. "Nechávali jsme tomu volný průběh, ale nevěděla jsem, že to bude tak rychle. Ale vzhledem k tomu, že budoucímu tatínkovi bude dvaatřicet a chceme tři děti, tak bylo třeba začít," uvedla Vránová s tím, že druhé dítě by měla ráda za tři roky a další asi za deset.

Náhrada za Andreu se hledá

Kvůli těhotenství musela zrušit své účinkování v připravované kouzelnické show Pavla Kožíška Magická esa, která má mít premiéru v půlce listopadu. "Andree miminko samozřejmě přeju, musíme za ni ale najít náhradu. Mám vytipováno několik dívek z řad předních českých miss a modelek," prozradil Kožíšek.

V představení se objeví i další české krasavice Jitka Kocurová, Martina Poulíčková a Elen Černá. "Ve třech to nejde, tam musí být ještě jedna tmavovláska," podotkl Kožíšek. Novou účinkující chce vybrat tento týden, aby mohla začít co nejdříve zkoušet.

"Moje těhotenství s vystoupením skloubit nešlo, protože to není jen o tom, vyjít na jeviště. Měla jsem se tam například ukrývat v truhle a nevím, jestli to je v mém stavu ideální, být někde stěsnaná. Kromě toho bych se ani nevešla do kostýmu," poznamenala Vránová, která by se měla stát maminkou příští rok na jaře.

Reklama

Související články

Andrea Vránová věří ve své manželství

Třetí nejkrásnější dívka roku 2001 Andrea Vránová se začátkem července vdala za hokejistu Jana Kloboučka. Jedinečnou průpravu do manželství může získat...

Andrea Vránová míří na divadelní prkna

Čerstvě vdaná modelka a druhá vicemiss roku 2001 Andrea Vránová utíká od oltáře přímo do divadla. V následujících týdnech totiž začne zkoušet v Divadle kouzel...

Výběr článků

Načítám