Hlavní obsah

Andrea Verešová natáčí v Praze reklamu

PRAHA

Čtyřiadvacetiletá slovenská modelka Andrea Verešová na chvíli vyměnila módní svět za filmovou oblast. Anglická produkce si ji vybrala jako hlavní hrdinku reklamy na počítačovou videohru pro děti.

Foto: Miroslav Knotek
Článek

"Minulý týden jsem byla na castingu, mile mě potěšilo, že si mě vybrali. Ve scénáři je napsáno, že hraji akční hrdinku typu Lary Croft," prozradila Verešová, která ztělesní skromnou studentku, jež si při jízdě metrem čte časopis o videohrách.

Při vystupování se náhle stane hrdinkou hry a promění se v dívku s růžovou parukou. "Tou hrou získám šarm," podotkla slovenská miss z roku 1999.

Reklama se natáčí především v pražském metru. Pracuje se hlavně v noci, aby štáb nebránil v provozu. "Je to docela náročné. Včera jsme také točili i na Vyšehradě nebo na fontánách na Výstavišti," řekla Verešová. Reklamu v nejbližší době ale čeští diváci neuvidí, zatím je totiž určena pro státy západní Evropy.

Odmítla Hollywood

Andrea Verešová před filmovou kamerou zatím moc zkušeností nestačila nasbírat. Přesto má poměrně dost nabídek. K těm největším patřila možnost zahrát si v hollywoodském filmu Trojská Helena, kterou však modelka odmítla.

"Mělo to být rok natáčení mimo, to bych nezvládla kvůli škole a práci. Mohl to být sice dobrý start do budoucnosti, ale taky velký 'zadupávák', pak už bych si třeba neškrtla," vysvětlila.

Reklama

Související témata:

Související články

Z modelky Verešové se stane mluvčí

Bývalá slovenská miss Andrea Verešová už zanedlouho pověsí modeling na hřebík a od nového roku se bude živit jako mluvčí. Čtyřiadvacetiletá kráska neodolala...

Andrea Verešová si chce prodloužit studium

Slovenská miss z roku 1999 Andrea Verešová bude mít letos spoustu práce. Kromě módních přehlídek ji totiž čekají na konci školního roku státní zkoušky...

Výběr článků

Načítám