Hlavní obsah

Američanka jezdila deset měsíců s mumií v autě

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Costa Mesa

Jak si zadělat na potíže u policie ví nejmenovaná Američanka z Kalifornie. Žena se skamarádila s bezdomovkyní a nechávala ji spát ve svém autě. Když v něm žena neočekávaně zemřela, nevěděla co s tělem. Proto s její mumií jezdila ve svém autě celých deset měsíců.

Foto: Profimedia.cz

Američtí policisté měli zamotanou hlavu. Ilustrační foto

Článek

Policie z kalifornské Costa Mesy našla neidentifikovatelné tělo poté, co dostala telefonát upozorňující na automobil, který částečně blokoval silnici. Policisté se nestačili divit, když na zadní sedačce spatřili deku a hromadu oblečení, ze kterého trčela noha.

Částečně mumifikovaná mrtvola se již sestávala takřka jen z kůže a kostí. Pitva nezjistila žádné rány, které by napovídaly smrti cizím zaviněním, avšak policie stále vyšetřuje, jakou roli měla v celém případu řidička. Ta policistům tvrdí, že potkala zhruba 60letou ženu bez domova v místním parku. Padly si do oka a ona jí nabídla, že může spát v jejím autě

"Žena však asi před deseti měsíci v autě zemřela a majitelka vozu se to zřejmě obávala nahlásit na policii. Měla strach, že by mohla být z něčeho obviněna. V autě jsme pak našli i jedlou sodu, která se běžně využívá na potlačení zápachu. Řidička však s největší pravděpodobností z žádného trestného činu obviněna nebude," informoval seržant Everett.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám