Hlavní obsah

Američanka je závislá na včelích žihadlech, bodá se až stokrát týdně

Silver Spring

V pořadu My Strange Addiction (Moje podivná závislost) americké kabelové televize TLC občas není nouze o zajímavé případy. Tentokrát tvůrci představili 53letou Margaret z Kentucky, která je závislá na včelích žihadlech. Dělnice z vlastních úlů si k ruce či jiné části těla přikládá až stokrát za týden. To, čeho se většina lidí děsí, však Margaret přináší uspokojení.

Američanka je závislá na včelích žihadlech, bodá se až stokrát týdně

 
Článek

„Žihadlo si přikládám na boky, lokty, prsty, kotník, čelo, na špičku nosu. Nejvíc jsem si najednou aplikovala asi patnáct až dvacet žihadel na boky. Miluju pocit, kdy se nechávám píchnout žihadly včel,“ uvedla Margaret v pořadu, v němž také přiznává, že po aplikaci včelího jedu do svého těla má úžasné intimní prožitky s manželem.

Původně měly včely léčit její artritidu. Před deseti roky si žihadla aplikovala k léčbě bolestí způsobených degenerativním onemocněním chrupavek a kostí. Dnes chová několik včelstev na zahradě, aby měla stále dostatek dělnic. Ty nabírá pinzetou a přikládá je k přesně zvolenému místu.

Nyní si Margaret pro vlastní potěšení přikládá k tělu asi patnáct dělnic denně. Lékaři z toho nadšení nejsou. S tak častým užíváním včelího jedu se imunitní systém v jejím těle může splašit a jednoho dne vyvolat tak silnou alergickou reakci, že to Margaret z Kentucky zabije.

Reklama

Výběr článků

Načítám