Hlavní obsah

Američané se fotí na záchodě, kde si užíval jejich senátor

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MINNEAPOLIS

V Minneapolisu mají novou turistickou atrakci. Stal se jí záchod, kde se odehrál skandál s jejich senátorem Larrym Craigem. Ten si totiž užíval na toaletě letiště sex s mužem. Bohužel ho přitom zatkla policie. Na WC míří davy cestujících, kteří se zde dokonce nechávají fotografovat.

Článek

"Lidé si to fotí," přiznala Karen Evansová, vedoucí informačního centra Mezinárodního letiště Minneapolis-St Paul.

Larry Craig, senátor za stát Idaho, byl obviněn v srpnu letošního roku z nepřístojného chování na veřejných toaletách. Jako republikán, oficiálně tedy odpůrce homosexuálů své provinění zpochybňuje.

"Prostě jsme se tam museli zastavit a prohlédnout si ten záchod," potvrdila Sally Westbyová z Minneapolis, která cestovala s manželem Jonem do Guatemaly. "Ve skutečnosti je tu Jon již podruhé. Byl tu již minulý týden," dodala zvědavá pasažérka.

Craig striktně odmítl, že by byl gay. Odmítá uznat jakákoli práva homosexuálům, považoval by to za ohrožení rodiny. Sám je ženatý a má tři děti.

Reklama

Výběr článků

Načítám