Hlavní obsah

Američan žaluje kartářku, že z něj nesňala kletbu jeho bývalé přítelkyně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kalifornský Vrchní soud řeší poměrně neobvyklý případ. Jistý Mauro Restrepo žaluje kartářku za to, že nedokázala dostát svým slibům a sejmout z něj kletbu, kterou na něj údajně uvalila Restrepova bývalá známost. Kartářce přitom Američan zaplatil dost peněz a nyní požaduje 25 tisíc dolarů (zhruba 550 tisíc korun) za způsobené škody.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Jak uvedl server BBC, který o případu informoval, kartářka Sophie Adamsová měla Restrepovi prozradit, že trpí kletbou a jeho život bude nešťastný a nebezpečný, pokud nebude kletba odstraněna.

Restrepa trápily psychické i manželské potíže, a proto si na internetu vyhledal Adamsovou. Ta na svých webových stránkách tvrdila, že je vystudovaná life koučka s titulem Ph.D. a specialistka na „duchovní lásku“.

Během návštěvy pak Restrepovi vyložila karty a oznámila mu, že na něm visí kletba „mala suerte“, neboli kletba „smůly“.

Sbal prachy a vypadni. Dánský umělec získal od muzea za dva prázdné rámy dva miliony

Koktejl

Tu prý na něj uvalila čarodějka, kterou si najmula jeho bývalá přítelkyně, a dokud nebude kletba zlomena, bude ničit život Restrepovi, jeho dětem i jeho manželce.

Zlomení kletby byla Adamsová schopna zařídit za vskutku malý poplatek ve výši 5100 dolarů (zhruba 112 tisíc korun). Restrepo složil první část platby ve výši 1000 dolarů (22 tisíc korun) a první výsledky se měly dostavit.

Jenže, jak uvádí žaloba, Restrepovu manželství to vůbec nepomohlo a dál trpěl úzkostí a bezesnými nocemi. Proto se rozhodl kartářku obvinit z podvodu. O jejím osudu rozhodne v nejbližších dnech soud.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám