Hlavní obsah

Američan vyděsil lidi na pláži. Byl převlečený za filmového vraha

Doslova hororový výjev spatřili lidé minulý týden na pláži u amerického města Galveston. Místní vtipálek se totiž v době, kdy měla na Texas udeřit tropická bouře Nicholas, procházel po pobřeží v kostýmu Michaela Myerse, filmového vraha ze série Halloween. Způsobil tím značný rozruch, jeho výstřelek však brzy utnula policie, která na místo přijela a muže zatkla.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Muže bloumajícího po pláži s typickou bílou obličejovou maskou a zakrváceným nožem natočila místní reportérka Mycah Hatfieldová, uvádí server ABC7 Chicago. Není jisté, zda právě on upozornil policii.

Strážníci však obdrželi telefonát, na jehož základě se na Galveston Beach vydali a muže zatkli. Zjistili, že jde o známou firmu, místního právníka Marka Metzgera, který takový vtípek neudělal poprvé. Policie následně potvrdila, že krev na noži nebyla opravdová, muže obvinila z výtržnictví a následně ho propustila.

Poprvé ho zpacifikovala policie

Metzger uvedl, že se snažil najít něco pozitivního na pošmourném dni. Zdá se, že ne všem však jeho kousek přišel vtipný. Jeden z místních obyvatel Adam Garrison, který si kostýmovaného zbloudilce všiml, uvedl, že mu celý výjev přišel hloupý a že muž se pravděpodobně snažil upoutat pozornost.

„Myslím, že ne všichni to ocenili. Jsou tu lidé, kteří mají jiný druh humoru, nemůžu se zavděčit všem,“ uvedl právník. Doplnil, že ačkoli něco takového nedělal poprvé, nikdy předtím ho nepřijelo zpacifikovat policejní komando.

Řekl, že mu to dokonce přišlo jako scéna z dětského kresleného seriálu Scooby-Doo, kde je na konci každé epizody vždy odmaskován tajemný padouch. „Kdybych to měl udělat znova, šel bych do toho,“ uzavřel Metzger.

Slavná rapperka svým tweetem o koronaviru zaměstnala politiky a vědce tří zemí

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám