Hlavní obsah

Američan rozmlátil sekerou televizi a auto, protože mu manželka poškodila akční figurky

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nervy na uzdě neudržel v neděli opilý čtyřiatřicetiletý muž z města Madison v americkém státě Wisconsin. Když zjistil, že mu manželka poškodila to, čeho si cenil nejvíc – akční figurky -, popadl sekeru a rozmlátil televizi, laptop a řadu dalších věcí v domě. Pak vyběhl před dům a svou zlost si vylil rovněž na autě. Když z něj vyprchal vztek, sám zavolal policii.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Muž se policistům přiznal k „přílišnému popíjení a přehnané reakci“ po hádce se svou o dvanáct let starší manželkou, uvedla policie ve svém prohlášení.

Žena mu měla poškodit akční figurky a po následné hádce opustila dům. Muž ve vzteku popadl sekeru a rozmlátil zmíněné věci.

U auta sekerou vysklil boční okénka, následovalo několik ran do kapoty. Poté muž prorazil čelní sklo tak silně, že se mu v něm sekera zasekla. V tu chvíli začala jeho zlost vyprchávat a muž zavolal na linku 911.

Policisté, kteří přijeli na místo, našli sekeru trčící v autě a muže už uklidněného v domě. Zatkli ho a obvinili z několika přestupků týkajících se výtržnictví a poškozování věci. Zuřivý záchvat způsobil škodu za 5000 dolarů (zhruba 113 tisíc korun).

O jaké figurky se jednalo, policie nezveřejnila.

Reklama

Výběr článků

Načítám