Hlavní obsah

Ali Amiri nemá o sličné dívky nouzi

Zpívající "perský princ", lékař Ali Amiri (25) začal trochu pochybovat o dobrých úmyslech něžného pohlaví. Na celibát sice nepomýšlí, ale na dovolené, ze které se tento týden vrátil, ho žádná dívka nedoprovázela.

Článek

"Byl jsem s otcem a bratrem nejdříve v Kuvajtu a teď po promoci v Teheránu," říká Ali Amiri. "A musím bohužel přiznat, že mě skutečně žádná slečna nedoprovázela. Ještě horší je, že ani na dovolené mě žádná žena neuchvátila," přiznal.

Ali si také postěžoval, že už se vůbec nezamilovává tak snadno, jako tomu bylo dřív.

"Dřív to bylo snadné, teď to jde těžko. Od té doby, co jsem se stal známým, se mě hodně lidí bojí a já se bojím jich. Nevím totiž, jestli to se mnou myslí upřímně. Občas si holky myslí, že je chci jenom dostat do postele, a na druhou stranu i já často pochybuju o tom, že o mě mají skutečný zájem. Kolikrát mě do té postele doslova lezou a já si myslím, že se pak chtějí se mnou jen objevit někde ve společnosti," postěžoval si zpívající lékař.

Zájem žen mu prý sice někteří kolegové trochu závidí, ale Ali Amiri tvrdí, že ve skutečnosti není co.

Ali už není puberťák

"Jak se u vás říká, když už je něčeho moc, tak je toho příliš. Já už nejsem puberťák, který vyhledává nějaké rychlovky. Jsem dospělý člověk, který si plánuje budoucnost, chci mít práci i založit rodinu. Zatím jsem ale tu správnu ženu ještě nepotkal," řekl dost smutně.

Radost Alimu Amirimu tedy dělá zatím hlavně zpívání, protože na lékařskou praxi se teprve chystá. V současné době absolvoval několik pohovorů, ale své definitivní rozhodnutí, kam nastoupí, zatím tají. Už proto, že právě tento krok ve svém životě považuje za výjimečně důležitý.

Nabídek na zpívání má také dost. Možná se objeví i muzikálu Michala Davida Angelika. Už v sobotu vystoupí v Náchodě na volbě Muže roku. A protože si tam zároveň dávají dostaveníčko i samé svobodné krásky, třeba přeskočí pověstná jiskra a Ali najde tu pravou právě tam.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám